La Bressola de Càldegues
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.
Sondeo
Cercar
 
 

Resultados por:
 


Rechercher Búsqueda avanzada

Últimos temas
» Recomenacions - Recommandations
Recomenacions - Recommandations EmptyDt Set 08, 2009 12:55 pm por Adminactiv


Recomenacions - Recommandations

Ir abajo

Recomenacions - Recommandations Empty Recomenacions - Recommandations

Missatge  Adminactiv el Dt Set 08, 2009 12:55 pm

Les úniques normes són utilitzar el sentit comú i el respecte quan s’escrigui en el fòrum, amb l’objectiu de mantenir un ambient sa entre les persones que llegeixin i escriguin.De totes maneres sempre hi ha algunes recomanacions a fer:

  • No s'hauria d'utilitzar el fòrum per parlar de temes privats amb algun usuari. Cal recordar que això no és un "xat" , i tot allò que es publiqui quedarà a la vista de tot usuari registrat. Existeix una opciò de missatgeria privada per tractar aquests temes.

  • Eviteu escriure amb majúscules, utilitzeu-les unicament en els moments que vulgueu remarcar una frase o paraula. Si sempre escriviu amb majúscules donareu la sensació de cridar contínuament, i no és molt agradable parlar amb una persona que crida cada vegada que obre la boca.

  • Intenteu escriure el missatge a l'apartat corresponent. Si creiem que ha d’estar en altra secció, ho mourem sense previ avís.

  • Penseu que les persones que moderen tenen la possibilitat d’editar i esborrar tots els missatges. No dubtaran en fer-lo si es publiquen dades personals de terceres persones, ni si es creu que vulnera la legalitat vigent.

  • Signatura y "Avatar". El fòrum permet que asignis la teva pròpia imatge com a "avatar", així com una signatura per tal que aparegui a sota de cada missatge que publiquis. Ara bé, hi ha certs límits establerts amb la finalitat d'obtindre un millor funcionament del fòrum i facilitar la lectura dels missatges.

En resum, aquest fòrum pretén ser un lloc on els usuaris puguin debatre, opinar, comentar i parlar sobre diferents aspectes de la Bressola de Càldegues, amb respecte i harmonia entre tots.

ESPEREM QUE GAUDIU EN AQUEST NOU ESPAI PER A LA NOSTRA ESCOLA.

L’administrador i els moderadors no es fan responsables dels missatges publicats pels altres usuaris d’aquest fòrum.
Les seules normes sont utiliser le sens commun et le respect quand on écrira dans le forum, avec l'objectif de maintenir une ambiance sa entre les personnes qui liront et écriront. De toute façon il y a toujours quelques recommandations à faire:

  • On ne devrait pas utiliser le forum pour parler de sujets privés avec quelque utilisateur. Il faut rappeler que ce n'est pas un "bavardage", et tout ce qui sera publié restera à la vue de tout utilisateur enregistré. Il existe une option de messagerie privée pour traiter ces sujets.

  • Evitez écrire avec des majuscules, utilisez-les uniquement dans les moments que vous voudrez remarquer une phrase ou mot. Si vous écrivez toujours avec des majuscules vous donnerez la sensation de crier continûment, et il n'est pas agréable de parler à une personne qui crie à chaque fois qui ouvre la bouche.

  • Essayez d'écrire le message au paragraphe correspondant. Si nous croyons qu'il doit être en autre section, nous le bougerons. Si vous croyez qu'il faut ajouter une autre section communique-lui au administrateur. Pensez que les personnes qui modèrent ont la possibilité d'éditer et d'effacer tous les messages. Ils ne douteront en le faisant si on publie des coordonnées de troisièmes personnes, ni s'il se croit qu'il blesse la légalité en vigueur.

  • Le forum permet que tu assignes ta propre image comme "avatar", aussi bien qu'une signature afin qu'il apparaisse à sous chaque message que tu publieras. Or, il y a certaines limites établies avec la finalité d'obtenir un meilleur fonctionnement du forum et faciliter la lecture des messages.

En résumé, ce forum prétend être un lieu où les utilisateurs pourront débattre, penser, commenter et parler sur les différents aspects de la Bressola de Càldegues, avec du respect et de l'harmonie entre tous.

NOUS ATTENDONS QUE VOUS JOUISSIEZ DE CE NOUVEL ESPACE POUR NOTRE ÉCOLE.
L'administrateur et les modérateurs ne sont pas responsables des messages publiés par les autres utilisateurs de ce forum.
Adminactiv
Adminactiv

Nombre de missatges : 36
Fecha de inscripción : 02/09/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum